babysmil.dk

🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl
🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl

Aktivitetsstativer

Aktivitetsstativer i naturtræ

Aktivitetsstativer er et vigtigt og uundværligt legetøj til din baby. Det træner din babys motoriske udvikling og kan give mor og far frie hænder for en stund.

Når din baby ligger under stativet og kigger op på de spændende vedhængende, bliver dens sanser stimuleret og den opfordres til at aktivere sin kernemuskulatur, arme og ben.

Det er også i et aktivitetsstativ at din baby har sin første alenetid, hvor den får lov til at gå på opdagelse på egen hånd. Denne tid er en vigtig del af din babys udvikling.

At din baby har sin vigtige alenetid betyder også at du som forælder har mulighed for at ordne det praktiske imens din baby leger og øver sig i at bruge sin krop. At have en baby i armene kan godt være hårdt og derfor vil også du blive glad for et aktivitetsstativ til din baby.

Når din baby har sin alenetid under aktivitetsstativet, kan du som forældre nyde et tiltrængt pusterum.

Hæklede vedhæng i temaer

Aktivitetsstativerne kommer med hæklede vedhæng i 100% naturlig bomuld. Hvert aktivitetsstativ har sit eget tema, bestående af de fine håndlavede vedhæng. Vedhængende er sjove og spændende for baby at undersøge med øjne og hænder. Du kan udforske de fine temaer her på siden.

Hvornår kan man bruge et aktivitetsstativ?

Allerede når din baby er helt lille, kan du begynde at bruge et aktivitetsstativ. Vi anbefaler at du introducerer din baby for aktivitetsstativet når den er ca. 8 uger gammel. Det er nemlig først her, din baby begynder at blive mere opmærksom på sine omgivelser. Indtil 8 uger er din baby’s verden meget lille, livet udenfor livmoderen er meget overvældende og den har det bedst i mor og fars favn.

Introduceres din baby for tidligt for aktivitetsstativet, kan det blive for overvældende for din lille baby og det giver derfor ikke mening at gøre det for tidligt, da du blot risikerer at overstimulere den.

Når baby er 8-10 uger og du vil introducere et aktivitetsstativ, er det en god ide at gå langsomt frem. Hæng ét stykke legetøj op ad gangen, skift det ud engang imellem så der kommer noget nyt at kigge på, og hæng så flere legestykker på gradvist. Ellers kan det blive meget overvældende for den lille baby, og det skal jo helst være en god oplevelse at ligge og udforske alene. Vi har derfor lavet aktivitetsstativer med løstsiddende legetøj så du selv bestemmer hvor meget der skal være på i starten, så du kan selv skifte ud og hænge mere op når tiden er til det.

Fri fragt over 299
Hurtig levering
30 dages returret
Lavet med kærlighed
Indkøbskurv