babysmil.dk

🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl
🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl

Bamser

Hæklede bamser med sjæl

Bamserne er hæklet af rigtige mennesker og lavet med sjæl og kærlighed. Bamserne er et kærligt håndværk, sat i verden for at skabe glæde hos sin kommende familie.

Når du køber en bamse, får du et unikt adoptionskort med. Det gør du fordi du ikke bare køber en bamse – du adopterer en ven for livet.

Bamsen er dit barns bedste ven

En bamse er en tryg følgesvend som kan følge dit barn helt fra spæd og op igennem barndommen – nogle gange helt op til teenageårene. Bamsen er for mange babyer og børn det trygge holdepunkt der dufter af hjem, som kan skabe tryghed i uvante situationer.

Hos babysmil.dk ved vi, hvor speciel den helt rigtige bamse kan være for de små. Derfor har vi også gjort noget helt særligt ud af vores bamser, vi har givet dem sjæl.

Dit barn får ikke bare en bamse – dit barn adopterer en bamse, der vil være ved sin side i tykt og tyndt.

Håndlavet med kærlighed

Alle vores bamser er håndlavet i naturlig bomuld. Vores hæklede bamser er skabt med et ønske om at give dit barn sin første bedste ven. Med vores bamse får i et adoptionsbevis, som i kan gemme og give barnet når den rigtige alder nås.

Bamsen er lavet med kærlighed, kærlighed der skal gives videre til dit barn. Vi ved at bedste venner passer på hinanden og vores bamser passer på dit barn.

Fri fragt over 299
Hurtig levering
30 dages returret
Lavet med kærlighed
Indkøbskurv