babysmil.dk

🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl
🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl

Handelsbetingelser

 • Generelle oplysninger

  babysmil.dk ApS
  Guldbergsgade 111
  2200 København N
  CVR nr.: 41824832

  Telefon: 50 33 80 33
  E-mail: hej@babysmil.dk

 • Betaling

  babysmil.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Apple Pay og Google Pay. Alle oplysninger, der sendes over internettet, når du foretager et køb på babysmil.dk, er krypteret. 

  Vi trækker først pengene fra din konto når din ordre er afsendt fra vores lager.

 • Levering

  Ordrer der indgives inden kl. 15 på hverdage, afsendes samme dag. Ordrer der indgives i weekender og på helligdage, sendes som udgangspunkt på næstkommende hverdag. Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

  Fragtprisen er 39,- kr. og gratis for ordrer over 299,- kr.

  Dine varer sendes med DAO, GLS eller PostNord. Prisen er den samme og du bestemmer selv, hvilken postomdeler der skal håndtere din pakke. Vi sender kun pakker til adresser i Danmark. 

  OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer er du velkommen til at kontakte os.

 • Reklamationsret

  Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. babysmil.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

  Da alle vores produkter er håndlavede og dermed unikke, tages der forbehold for at produkter kan afvige fra det viste produkt på produktbilledet.

  Kontakt os her for at gøre brug af din reklamationsret.

 • Fortrydelses- og returret

  Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

  Returneringsomkostninger skal du selv afholde og du bærer endvidere ansvaret for din returforsendelse indtil den er i vores hænder igen.

  Ønsker du at gøre brug af din fortrydelses- eller returret, kan du printe en returlabel her. Derudover bedes du gøre os opmærksom på din returforsendelse ved at kontakte os her.

 • Varens stand ved returnering

  Vi kan ikke tage imod returneringer, hvor produktet bærer præg af at have været brugt. Ligeledes kan vi ikke tage imod produkter, der bærer præg af at være blevet vasket eller på anden vis håndteret forkert.

  Når det er sagt, så er vi naturligvis kun interesseret i glade kunder og uanset hvad der måtte være, skal vi nok finde en løsning.

 • Tilbagebetaling

  Hvis du har gjort brug af din fortrydelses- eller returret og har returneret dine varer, tilbagefører vi dig det fulde beløb (eksl. eventuelle fragtomkostninger) senest 14 dage efter modtagelsen af dine returvarer.

  Beløbet føres tilbage til det ved købet anvendte betalingsmiddel.

Indkøbskurv