babysmil.dk

🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl
🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl

Suttesnore

Suttesnore til baby

Suttesnoren er et praktisk og uundværligt redskab til baby. Med en suttesnor undgår du at sutten bliver væk eller falder på jorden og bliver beskidt. Suttesnoren kan sættes fast i tøjet, autostolen eller helt tredje og sørger for at sutten altid er ved hånden så enten du eller baby selv kan putte sutten i munden.

Suttesnore i naturlige materialer

Når du køber en suttesnor hos babysmil.dk, får du en håndlavet suttesnor i naturens egne materialer. Alle vores suttesnore er håndlavet med kærlighed og ikke mindst i naturlige materialer.

Sutteholdere i træ

Babyer har det med at spytte sutten ud i de mest uhensigtsmæssige situationer. Ved at hænge sutten fast med en sutteholder, undgår du at sutten ender på jorden og at den skal steriliseres igen igen inden den kan bruges. Vores sutteholdere er lavet af trækugler der sidder på en bomuldssnor med små hæklede kugler indimellem. Brug sutteholderen på farten og som en fin accessory til barnets tøj.

Mere end bare en suttesnor

Suttesnorene er lavet af trækugler på kraftig bomuldstråd. Trækuglerne er blottede eller med naturlig bomuld i flotte farver. Suttesnoren er spændende for baby at undersøge med både øjne og babyfingre. Den er hyggelig at have med på tur og bliver hurtigt jeres bedste ven.

Fri fragt over 299
Hurtig levering
30 dages returret
Lavet med kærlighed
Indkøbskurv