babysmil.dk

🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl
🚚 Fragt 39 kr - Fri fragt på ordrer over 299 kr
★★★★★ Kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot
❤ Håndlavet med kærlighed og sjæl

Uroer

Uro til baby

En uro kan være med til at skabe en hyggelig stemning f.eks. over puslebordet hvor baby kan ligge og kigge på den under pusletid. Det kan skabe en hyggelig stund, som er vigtig. Alle forældre ved, hvor meget tid man bruger ved puslebordet, derfor er vigtigt at det bliver hyggeligt. En uro kan virke beroligende på baby samtidig med at den stimulerer baby’s sanser. Hos babysmil har vi uroer der nemt kan bevæge sig for at fange baby’s interesse og vi har uroer der kan hænge op ad en væg, f.eks. over sengen der kan give baby noget tryghed og ro.

Vi ved, at en uro kan bruges til forskellige ting og den skal kunne noget forskelligt afhængigt af, hvor den skal hænge. En uro til puslebordet må gerne kunne bevæge sig, for at fange baby’s opmærksomhed hvorimod en uro til at hænge over sengen gerne skal være i beroligende farver så baby ikke bliver alt for aktiveret.

Hæklede uroer

Hos babysmil har vi nøje udviklet hæklede uroer til at skabe tryghed og hygge for din baby. Vores uroer er skabt i naturens egne materialer nemlig træ og bomuld. Der er ingen plastik i vores uroer, derfor skal du heller ikke være urolig hvis baby får fat i den og tager den i munden, det kan du trygt give baby lov til. Giv din baby en hæklet uro over puslebordet og oplev hvordan baby pludselig ikke længere synes det er helt så forfærdeligt at få skiftet ble.

Fri fragt over 299
Hurtig levering
30 dages returret
Lavet med kærlighed
Indkøbskurv